NEDİR bu GençYaratıcı Festİvalİ?

Evdesin ve sen de sıkıldın biliyoruz. GençYaratıcı da evde boş durmadı ve festivali odana kadar getirdi. Genciz, hareketliyiz, bol bol fikrimiz var. Festivalde bu çılgın fikirleri hayata geçirebilmek, sektörü daha iyi tanıyabilmek, sektörün önde gelen fikir babalarıyla tanışabilmek ve onlarla birlikte çalışarak kendi fikrinizin patronu olabilmek sizin elinizde. Sen de GençYaratıcı Festivali’ne gel öğrenirken eğlen ve fikirlerinle ödülleri toplama fırsatı yakala! Bu arada portfolyo görüşmen için randevu almayı unutma!

Pekİ, bu festİvale nasıl KATILABİLİRİZ?

Sadece bi’ tıkla. Bu festivale ve yarışmaya kimler katılabilir? Evde canı sıkılan ve kendini geliştirmek bunu yaparken de eğlenmek isteyen herkes festivale katılabilir. Yarışmaya ise şu an aktif olarak öğrenciysen 2 kişilik ekibini kurup, bi’ tıkla başvuru formunu doldurarak katılabilirsin! Çılgın fikirlerini duymak için sabırsızlanıyoruz.

KİM bu GençYaratıcı?

GençYaratıcı, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde iletişim öğrencilerinin sektöre hazır mezun olabilmeleri ve ajans hayatını öğrenciyken görebilmeleri için sektörün önde gelen isimlerinden Haluk Mesci tarafından kurulan bir ajans simülasyonudur. Bu ajansta tüm öğrenciler birer çalışan fikir de patrondur. Bu yüzden burada fikirler asla yaşlanmaz!